Urban

Santos Urban-fietsen passen perfect bij het dynamische karakter van stadsleven. Het opvallende, eigentijdse ontwerp maakt deze fietsen de perfecte metgezel om de stad in te trekken, van bruisende straten tot gezellige terrassen. Of je nu lekker wilt toeren door de stad of wilt genieten van een ontspannen rit, de Santos Urban-fiets biedt de ideale combinatie van stijl en functionaliteit.

Bekijk ons aanbod
Urban
Unsplash

Fietsen met karakter

Deze fietsen zijn niet alleen ontworpen voor avonturen in de stad, maar zijn ook onderhoudsarm en geschikt voor dagelijks gebruik. Hun speelse en handige karakter maakt het gemakkelijk om door drukke straten te manoeuvreren en snel van A naar B te gaan. Geniet van een comfortabele rijervaring, waarbij duurzaamheid en stabiliteit hand in hand gaan. De Santos Urban-fiets is super stabiel, zelfs met veel bagage, en biedt mogelijkheden voor het vervoeren van extra ladingen met een aanhanger, waardoor het een veelzijdige keuze is voor stadsbewoners.

Stel jouw eigen fiets samen

Santos-fietsen kunnen helemaal door jou samengesteld worden. Kies zelf je velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, stuur, zadel, banden en dragers. Laat je creativiteit de vrije loop. Houd je van kleur? Dan heb je genoeg te kiezen, want de frames zijn er in meer dan 50 kleuren, de logo's in 14 tinten en de Rohloff en Son naven in 6 kleuren.

We begrijpen dat met zo veel opties, het maken van keuzes best last kan lastig zijn, maar wij staan klaar om je te helpen. Bezoek onze winkel voor een uitgebreide showcase en goed koopadvies. Maak wel graag een afspraak, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen.

Unsplash

Onze testfietsen

Meer weten?

Wilt u nog meer weten over Santos-fietsen? Maak een afspraak en kom langs in de winkel. U kunt de fietsen in het echt bekijken en u kan antwoord krijgen op alle inhoudelijke vragen.

Impressiefoto's

Unsplash

Ruim aanbod in onze winkel

In onze winkel hebben wij ruim 35 verschillende Santos-fietsen om te bezichtigen. Je kunt ook een testrid maken op een van deze fietsen. Wij kunnen je ook helpen met het samenstellen van jouw perfecte Santos-model. Met onze jarelange praktijkervaring met Santos, kunnen wij over alle aspecten van Santos informatie geven en je helpen met het vinden van de fiets die perfect bij jou past. Neem contact met ons op voor een afspraak en dan kunnen we je helpen met alle aandacht.