All Terrain

Santos All Terrain-fietsen zijn ware moddervreters, ontworpen om moeiteloos diverse terreinen te doorkruisen. Met hun lichte en snelle ontwerp zijn ze ideaal voor avonturiers die niet terugschrikken voor uitdagende omstandigheden. Deze fietsen vormen een robuuste metgezel met weinig onderhoudseisen, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten van jouw offroad-avonturen.

Bekijk ons aanbod
All Terrain
Unsplash

Avontuurlijke fietsen

Wat de Santos All Terrain-fietsen echt onderscheidt, is hun indrukwekkende bandvrijheid. Kies de banddikte die het best bij jou past. Deze veelzijdigheid maakt de fietsen geschikt voor diverse terreinen en wisselende omstandigheden. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om dragers en spatborden toe te voegen. Santos All Terrain-fietsen gaan nog een stap verder en dagen je uit om nieuwe horizonnen te verkennen. Santos All Terrain-fietsen zijn klaar voor bikepacking avonturen, waardoor ze zijn voor avontuurlijke zielen die niet bang zijn om buiten de gebaande paden te treden.

Stel jouw eigen fiets samen

Santos-fietsen kunnen helemaal door jou samengesteld worden. Kies zelf je velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, stuur, zadel, banden en dragers. Laat je creativiteit de vrije loop. Houd je van kleur? Dan heb je genoeg te kiezen, want de frames zijn er in meer dan 50 kleuren, de logo's in 14 tinten en de Rohloff en Son naven in 6 kleuren.

We begrijpen dat met zo veel opties, het maken van keuzes best last kan lastig zijn, maar wij staan klaar om je te helpen. Bezoek onze winkel voor een uitgebreide showcase en goed koopadvies. Maak wel graag een afspraak, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen.

Unsplash

Onze testfietsen

Meer weten?

Wilt u nog meer weten over Santos-fietsen? Maak een afspraak en kom langs in de winkel. U kunt de fietsen in het echt bekijken en u kan antwoord krijgen op alle inhoudelijke vragen.

Unsplash

Ruim aanbod in onze winkel

In onze winkel hebben wij ruim 35 verschillende Santos-fietsen om te bezichtigen. Je kunt ook een testrid maken op een van deze fietsen. Wij kunnen je ook helpen met het samenstellen van jouw perfecte Santos-model. Met onze jarelange praktijkervaring met Santos, kunnen wij over alle aspecten van Santos informatie geven en je helpen met het vinden van de fiets die perfect bij jou past. Neem contact met ons op voor een afspraak en dan kunnen we je helpen met alle aandacht.