Santos-fietsen

Santos staat bekend om zijn voortreffelijke gravel- en travelfietsen, en meer. Alle Santos-fietsen kunnen op maat gemaakt wroden, waardoor elke Santos perfect aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren.

Bekijk ons aanbod
Santos-fietsen
Unsplash

Over santos

Santos is een gepassioneerd, onafhankelijk fietsmerk. Van een bescheiden start in Lisse is Santos uitgegroeid tot een team van 20 fietsliefhebbers die luisteren naar andere fietsers, zelf rijden, en topkwaliteit nastreven. De R&D-afdeling van Santos en toegewijde monteurs zorgen voor individuele fietsopbouw, geen lopende-band-productie, net zoals in 1997.

Stel je eigen fiets samen


Santos-fietsen kunnen helemaal door jou samengesteld worden. Kies zelf je velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, stuur, zadel, banden en dragers. Laat je creativiteit de vrije loop. Houd je van kleur? Dan heb je genoeg te kiezen, want de frames zijn er in meer dan 50 kleuren, de logo's in 14 tinten en de Rohloff en Son naven in 6 kleuren.

We begrijpen dat met zo veel opties, het maken van keuzes best last kan lastig zijn, maar wij staan klaar om je te helpen. Bezoek onze winkel voor een uitgebreide showcase en goed koopadvies. Maak wel graag een afspraak, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen.

Unsplash

Meer weten?

Wilt u nog meer weten over Santos-fietsen? Maak een afspraak en kom langs in de winkel. U kunt de fietsen in het echt bekijken en u kan antwoord krijgen op alle inhoudelijke vragen.

Unsplash

Ruim aanbod in onze winkel

In onze winkel hebben wij ruim 35 verschillende Santos-fietsen om te bezichtigen. Je kunt ook een testrid maken op een van deze fietsen. Wij kunnen je ook helpen met het samenstellen van jouw perfecte Santos-model. Met onze jarelange praktijkervaring met Santos, kunnen wij over alle aspecten van Santos informatie geven en je helpen met het vinden van de fiets die perfect bij jou past. Neem contact met ons op voor een afspraak en dan kunnen we je helpen met alle aandacht.