Double Travel

De Santos Double Travel-tandemfiets is gemaakt voor koppels of fietsmaten die samen snelheid willen maken. Deze fiets staat bekend om zijn superieure stabiliteit, waardoor het mogelijk is om met een overvloed aan bagage je gewoon kunt fietsen zonder enige vorm van zwabberen.

Bekijk ons aanbod
Double Travel
Unsplash

Samen op pad

Met veel remkracht biedt deze fiets niet alleen controle op hoge snelheden, maar is ook de optie voor een derde rem beschikbaar om de veiligheid te maximaliseren. Of je nu lokale paden verkent of de wereld rondreist, de Santos Double Travel-fiets is ontworpen als een ware wereldfiets. Dankzij het stabiele ontwerp en het gebruik van een onderhoudsarme Rohloff-naaf blijft de betrouwbaarheid van de Santos Double Travel-fiets hoog, wat essentieel is voor langdurige fietsavonturen. Deze fiets kan betrouwbaarheid, stabiliteit en efficiëntie bieden voor avontuurlijke duetten op twee wielen

Stel jouw eigen fiets samen

Santos-fietsen kunnen helemaal door jou samengesteld worden. Kies zelf je velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, stuur, zadel, banden en dragers. Laat je creativiteit de vrije loop. Houd je van kleur? Dan heb je genoeg te kiezen, want de frames zijn er in meer dan 50 kleuren, de logo's in 14 tinten en de Rohloff en Son naven in 6 kleuren.

We begrijpen dat met zo veel opties, het maken van keuzes best last kan lastig zijn, maar wij staan klaar om je te helpen. Bezoek onze winkel voor een uitgebreide showcase en goed koopadvies. Maak wel graag een afspraak, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen.

Unsplash

Onze testfietsen

Meer weten?

Wilt u nog meer weten over Santos-fietsen? Maak een afspraak en kom langs in de winkel. U kunt de fietsen in het echt bekijken en u kan antwoord krijgen op alle inhoudelijke vragen.

Unsplash

Ruim aanbod in onze winkel

In onze winkel hebben wij ruim 35 verschillende Santos-fietsen om te bezichtigen. Je kunt ook een testrid maken op een van deze fietsen. Wij kunnen je ook helpen met het samenstellen van jouw perfecte Santos-model. Met onze jarelange praktijkervaring met Santos, kunnen wij over alle aspecten van Santos informatie geven en je helpen met het vinden van de fiets die perfect bij jou past. Neem contact met ons op voor een afspraak en dan kunnen we je helpen met alle aandacht.