Over ons

Bij De Fietser zijn wij gespecialiseerd in Santos. Wij hebben jarenlange praktijkervaring met deze fietsen. We hebben wereldreizen op Santos-fietsen gemaakt en we hebben er weer en wind mee doorkruist. Wij kennen alle details van Santos en kunnen u hier alles over vertellen.

Neem contact op
Over ons
Unsplash

Kennis en specialisme van De Fietser

Al sinds de jaren 70 rijdt eigenaar Aart Frankfort mee aan de meest legendarische fietstochten ter wereld. Dit vormt uiteindelijk de bakermat voor de aanwezige kennis en het specialisme bij Santos World Store - De Fietser. Maak handig gebruik van deze kennis en ervaring bij het samenstellen van uw nieuwe Santos fiets!  

Aart rond Aard

Aart Frankfort heeft vele duizenden fiets kilometers ervaring in de benen, waarbij zijn langste aaneengesloten fietstocht zonder tussenstop maarliefst 1.200 kilometer is! Daarnaast reed hij o.a. de volgende tours uit;

- Tour de France Randonneur (5.000 km via de Franse kustlijnen en landsgrenzen in minder dan 30 dagen)

- Tour Aotearoa (3.000 km tour door Nieuw Zeeland van Cape Reinga tot Bluff)

- Bikecentennial USA (6.800 km door 10 staten, 112 provincies, 22 bossen en 2 nationale parken in de Verenigde Staten van Amerika)

- Amsterdam naar Noordkaap (3.700 km met Tourclub)

- Parijs-Roubaix ( Ééndaagse wielerwedstrijd over 30 kasseienstroken die gezamenlijk 55 kilometer lang zijn)

- Luik-Bastenanek-Luik toertocht (250 km met 11 zware klimmen in de Ardennen)

- Amstel Gold Race (253 km door de Limburgse heuvels in Nederland)

- 4 weken tour door Japan (2.000 km met tourclub vanaf Nagasaki via Hiroshima door Japan)

- Col du Galibier (klimtocht in de Franse Alpen tot 2.645 km hoog)​​​​​​​

Bij De Fietser doen wij onze naam dus eer aan en krijgt u vakkundig advies van iemand met veel praktijkervaring! 

Unsplash

Meer weten?

Wilt u nog meer weten over Santos-fietsen? Maak een afspraak en kom langs in de winkel. U kunt de fietsen in het echt bekijken en u kan antwoord krijgen op alle inhoudelijke vragen.

Unsplash

Ruim aanbod in onze winkel

In onze winkel hebben wij ruim 35 verschillende Santos-fietsen om te bezichtigen. Je kunt ook een testrit maken op een van deze fietsen. Wij kunnen je ook helpen met het samenstellen van jouw perfecte Santos-model. Met onze jarelange praktijkervaring met Santos, kunnen wij over alle aspecten van Santos informatie geven en je helpen met het vinden van de fiets die perfect bij jou past. Neem contact met ons op voor een afspraak en dan kunnen we je helpen met alle aandacht.