Gravel

Santos Gravel-fietsen zijn ontworpen voor de vrijbuiters en avonturiers die geen enkel weggetje onontdekt willen laten. Deze robuuste racers combineren de eigenschappen van een vlotsturende bikepacker en een betrouwbare reisfiets, waardoor ze de ideale metgezel zijn voor diverse terreinen en avontuurlijke tochten.

Bekijk ons aanbod
Gravel
Unsplash

Veelzijdige fietsen

Santos Gravel-fietsen zijn erg veelzijdig. Ze zijn niet alleen geschikt offroad-avonturen, maar ook voor woon-werkverkeer, waardoor ze zich naadloos aanpassen aan verschillende gebruikersbehoeften. Met een ergonomisch racestuur zorgen Santos Gravel-fietsen voor een comfortabele houding tijdens lange ritten, ongeacht het terrein. De combinatie van een Rohloff-naaf en duurzame Santos-riemaandrijving biedt niet alleen betrouwbaarheid en efficiëntie, maar ze zijn ook onderhoudsarm, waardoor fietsers meer tijd kunnen besteden aan het verkennen van nieuwe wegen en minder aan het sleutelen aan hun fiets. Santos Gravel-fietsen zijn dus niet alleen krachtige avonturiers, maar ook praktische en comfortabele metgezellen voor dagelijkse ritten.

Stel jouw eigen fiets samen

Santos-fietsen kunnen helemaal door jou samengesteld worden. Kies zelf je velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, stuur, zadel, banden en dragers. Laat je creativiteit de vrije loop. Houd je van kleur? Dan heb je genoeg te kiezen, want de frames zijn er in meer dan 50 kleuren, de logo's in 14 tinten en de Rohloff en Son naven in 6 kleuren.

We begrijpen dat met zo veel opties, het maken van keuzes best last kan lastig zijn, maar wij staan klaar om je te helpen. Bezoek onze winkel voor een uitgebreide showcase en goed koopadvies. Maak wel graag een afspraak, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen.

Unsplash

Modellen vergelijken

Algemeen Gravelmaster Cross Lite
Foto Weight Weight
Santos Adventure vork
Verende voorvork optioneel
Hoeveelheid bagage WeightWeightWeight* WeightWeightWeight*
Voordrager Santos Twinrack
Voordrager Tubus Tara
Bandbreedte Tot 50 mm Tot 60 mm
Gewicht frame + vork WeightWeightWeight WeightWeightWeight
Frame maten 4 maten 4 maten
(*) Afhankelijk van de uitvoering die je kiest.

Meer weten?

Wilt u nog meer weten over Santos-fietsen? Maak een afspraak en kom langs in de winkel. U kunt de fietsen in het echt bekijken en u kan antwoord krijgen op alle inhoudelijke vragen.

Impressiefoto's

Unsplash

Ruim aanbod in onze winkel

In onze winkel hebben wij ruim 35 verschillende Santos-fietsen om te bezichtigen. Je kunt ook een testrid maken op een van deze fietsen. Wij kunnen je ook helpen met het samenstellen van jouw perfecte Santos-model. Met onze jarelange praktijkervaring met Santos, kunnen wij over alle aspecten van Santos informatie geven en je helpen met het vinden van de fiets die perfect bij jou past. Neem contact met ons op voor een afspraak en dan kunnen we je helpen met alle aandacht.