Double Travel 1
Double Travel 1
Deze fiets wordt door ons samen met u samengesteld zoals u hem hebben wilt.

Double Travel 1

Double Travel 1
4.995,

Adviesprijs:
5.652,
U bespaart 12%
In winkelwagen
Op bestelling
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

De Double Travel staat voor sommige mensen nog steeds model voor een weekendje Ameland of een kampeervakantie op de Veluwe in de vijftiger jaren. Een dagje samen op de tandem is, wanneer je het hen vraagt, heel gezellig... maar toch ook wel een beetje oubollig en suf. Vreemd. Want die gedachte staat haaks op de explosieve groei van het aantal mensen die met een tandem op fietsvakantie gaan. Wanneer je hen vraagt wat er nu zo leuk is aan het fietsen op een tandem krijg je een heel ander verhaal. Vooral wanneer zo’n stel op een Santos Double Travel rijdt.

De belangrijkste reden om voor een tandem te kiezen is dat mensen ook daadwerkelijk sámen willen zijn. Mensen willen sámen op vakantie en niet alleen.
Het gebeurt namelijk maar al te vaak dat stellen die op fietsvakantie zijn elkaar de hele dag niet zien omdat er in een ander tempo gereden wordt.

Kleine tempoverschillen zijn soms nog te overbruggen wanneer een van de fietspartners water bij de wijn doet of – als dat mogelijk is –de bagage op een andere manier te verdelen. Grote tempoverschillen leiden niet zelden tot frustraties.

Santos wil graag de beste fiets bouwen, voor jou. Daarom bouwen we voor iedereen een unieke fiets; Custombuilt.
Voordat we gaan bouwen, willen we eerst alles van je weten. Met jouw wensen kunnen we vervolgens de beste onderdelen bij elkaar zoeken. Je kunt alles kiezen. Van frame tot koplamp en van versnellingssysteem tot spatbord (of niet, als je die niet wilt). Wij zorgen voor de Santos kwaliteit. We weten van al onze onderdelen wat ze kunnen, dus vraag ons er gerust naar. We helpen je graag
BEL Aart voor afspraak op 06-83103349